Menu
header photo

LAMAN WEB BISNES dot com

Pakej PREMIUM & murah khas untuk usahawan yang sedang membina jenama perniagaan di online

LAMAN WEB BISNES, memang khas untuk usahawan macam anda

Ok, kami memang nak bantu betul-betul agar perniagaan anda ada laman web. Orang lain dah ada, kita bila lagi. Lagi fikir, lagi lama kita tunggu buat keputusan. Kali ni, saya nak bantu sepenuhnya perniagaan anda dikenali di online ni.

 

Dah lama perhati, kali ni memang nak bantu!

Kali ni saya cakap terus jer, tak lapik-lapik agar senang nak faham. Memang, ramai usahawan kian hari kian tumbuh. Dan bila ramai-ramai tumbuh ni wujudnya persaingan sihat. Pelanggan suka sebab boleh memilih. Tapi nak pilih siapa? Ok, rata-rata pelanggan memilih perniagaan yang nampak terutamanya nampak kat alam maya ni. 

Nak buat macamana untuk buat kita nampak? Saya hanya fokus kat laman web, yang lain saya cerita dalam tajuk lain pula ya. Ok, bab laman web ni, saya dah mula buat laman web sendiri sejak 2006. Pelbagai cara saya guna dari nak kena faham bahasa komputer hinggalah saya ketemui 'robot-robot' saya. Cepat dan mudah kini saya buat web. Ada idea, 2 jam dah siap. Janji maklumat lengkap, gambar ada dan idea 'superserb'.

Nak saya bantu anda? Kali ni, pakej bukan main-main lagi. Pakej sejimat-jimatnya. Memang tak percaya dek akal. Ini khas nak bantu jer, bukan pakej sebenar. Jangan terkejut pula bila tahu tawaran yang saya nak berikan ini. Baca habis, baru terkejut tengok pakej.

 

 

 

 


 

TAK KIRA ANDA BISNES APA, SEMUANYA BOLEH PAKEJ NI


ADAKAH ANDA DALAM BISNES INI?

  • Usahawan Pasar Malam
  • Usahawan Buku
  • Usahawan Kedai Makan
  • Usahawan Kedai Runcit
  • Usahawan Kedai Dobi
  • Usahawan Dropship
  • Usahawan Affiliate
  • Usahawan 'Online Jer'
  • UsahawanTani
  • Usahawan dan usahawan (macam-macam lagi)
  • Usahawan Part-Time jer (Surirumah)

 

Tawaran pakej ni khas untuk anda

 

Sebab? Dengan Laman Web:

  1. Mampu mengembangkan perniagaan secara global
  2. Pelanggan 'nampak' perniagaan anda di alam maya
  3. Pelanggan lebih yakin dengan perniagaan dijalankan
  4. Bila dah yakin, mudah mereka nak membeli

 

 

 

 

APA YANG ANDA DAPAT?

 

Sepertimana anda sedang membaca di laman web ni, itulah 'robot-robot' saya buatkan. Web anda seperti ini juga. Design je berlainan ikut niche market produk/servis masing-masing. Setting dah ada, hanya masukan info maklumat dari anda jer. Cepat, Pantas dan Berkesan. Terus je dapat laman web bisnes.

 

Ops...

Walaupun 'robot-robot' ni buat cepat, namum hasilnya...wala..sama seperti web-web lain, lagipun RMXXX jer.

YANG BESTNYA, SAYA AKAN SETTING SEO FREE (IKUT PAKEJ) UNTUK ANDA

(BIASA CAJ RM990 UNTUK SETTING NI)

 

 

CONTOH LAMAN WEB DIBINA KAMI (KLIK GAMBAR)


TAK NAK BUANG MASA ANDA LAGI, TERUS JE


TESTIMONI PELANGGAN

 


PAKEJ MENGEJUT! 

 

TAWARAN BUAT LAMAN WEB BISNES 

PROMOSI: POTONGAN 50%
OKT - DIS 2017


 

TEMPAH HANYA SEHINGGA

15 DISEMBER 2017 (12.00 PAGI)

Tawaran pakej akan kembali pada harga pakej binaan web biasa selepas tarikh tawaran

PAKEJ JIMAT

  • Hosting Percuma Unlimited (hosting admin)
  • Guna subdomain.Bravesites.com (dot.com boleh upgrade)
  • Auto Paparan Smartphone (Mobile responsive)
  • Unlimited Bandwith
  • Running Server 99.9%
  • Gambar 30 keping
  • Pemilik tiada akses untuk pindaan
  • Pindaan/ Kemaskini (update RM20/kemaskini)
  • Borang tempahan online (standard ke emel sendiri)
  • Jangkaan siap 3-5 hari (bermula dari maklumat softcopy diterima)

WEB ASAS RM100

-PAKEJ TELAH TAMAT-

PAKEJ PREMIUM

  • Hosting Percuma Unlimited (hosting admin)
  • Domain dot Com Percuma (tahun pertama)
  • Auto Paparan Smartphone (Mobile responsive)
  • Unlimited Bandwith
  • Running Server 99.9%
  • Gambar 50 keping
  • Pemilik tiada akses untuk pindaan
  • Pindaan/ Kemaskini (update RM10/kemaskini)-selepas 30 hari penyerahan
  • Borang tempahan online (standard ke emel sendiri)
  • Copywritting kami sediakan
  • Khidmat nasihat secara personal di WhatsApp Group
  • Pertukaran Ex-Change link dengan web admin
  • Setting SEO ke setiap page web
  • Data statistik akan dihantar seminggu sekali ke emel
  • Kemaskini selepas jam 12.01 pagi
  • Jangkaan siap 3-5 hari (bermula dari maklumat diterima)
  • UPDATE TANPA HAD setiap bulan dari Facebook Page anda, biasa caj servis bulanan RM200, namum anda dapat rebet dengan pakej ini dengan hanya bayar RM50/bulan

DISYORKAN RM350

PAKEJ TATINIUM

  • Hosting Sendiri (kena renew setiap tahun)
  • Domain dot Com Percuma (tahun pertama,  seterusnya kena renew)
  • Auto Paparan Smartphone (Mobile responsive)
  • Bandwith mengikut hosting yang didaftar
  • Running Server 99.9%
  • Gambar 100 keping
  • Pemilik ada akses untuk pindaan sendiri
  • Borang tempahan online (standard ke emel sendiri) atau
  • Sistem pembayaran Online (payment gateway) - kena daftar (pilihan)
  • Copywritting kami sediakan
  • Khidmat nasihat secara personal di WhatsApp Group
  • Setting SEO ke setiap page web
  • Jangkaan siap 3-5 hari (bermula dari maklumat diterima)

BISNES ADVANCE RM900

-PAKEJ TELAH TAMAT-


TAK PERCAYA DENGAN HARGA PAKEJ KAMI?

Percayalah, ini keajiban berlaku dalam 2017 ni

Memang la anda tak percaya. Saya pun tak percaya pada mulanya saya nak beri tawaran ini. Sebab macam-macam alasan yang saya alami dalam membina laman web pelanggan sebelum ni. 

Tak pe. Nilai Pakej hanya servis saya edit-edit bersama 'robot-robot' saya. Ambil upah sikit-sikit je  ni. Bukan nya selalu tawaran sebegini ya.

Jadi kena dapatkan sekarang, sebab caj sebenar bina laman web hampir-hampir RM1000 ya. Ni anda dah jimat sangat. Peluang dah ada untuk anda miliki laman web, jangan persiakan nya ya.

Terus je daftar untuk tempahan ya

 

CEPAT! BERTINDAK SEKARANG

DIURUS OLEH

T'MAZA ENTERPRISE (TR0076868-D)

No A-4-1 Blok A Putra Walk, Jalan PP 25, Taman Pinggiran Putra, 43400 Seri Kembangan, Selangor

 

Hubungi: 013-396-2546 (Kamal)