Menu

KAMI BUAT WEB 

Pakej PREMIUM khas untuk usahawan yang NAK membina jenama perniagaan di online

header photo

LAMAN WEB BISNES, memang khas untuk usahawan macam anda

Ok, kami memang nak bantu betul-betul agar perniagaan anda ada laman web

 

Orang lain dah ada, ANDA bila lagi.

Lagi fikir, lagi lama kita tunggu buat keputusan. 
Kali ni, saya nak bantu sepenuhnya perniagaan anda dikenali di online ni.

Dah lama perhati, kali ni memang nak bantu!

Kali ni saya cakap terus jer, tak lapik-lapik agar senang nak faham. Memang, ramai usahawan kian hari kian tumbuh. Dan bila ramai-ramai tumbuh ni wujudnya persaingan sihat. Pelanggan suka sebab boleh memilih. Tapi nak pilih siapa? Ok, rata-rata pelanggan memilih perniagaan yang nampak terutamanya nampak kat alam maya ni. 

Nak buat macamana untuk buat kita nampak? Saya hanya fokus kat laman web, yang lain saya cerita dalam tajuk lain pula ya. Ok, bab laman web ni, saya dah mula buat laman web sendiri sejak 2006. Pelbagai cara saya guna dari nak kena faham bahasa komputer hinggalah saya ketemui 'robot-robot' saya. Cepat dan mudah kini saya buat web. Ada idea, 2 jam dah siap. Janji maklumat lengkap, gambar ada dan idea 'superserb'.

Nak saya bantu anda? Kali ni, pakej bukan main-main lagi. Pakej sejimat-jimatnya. Memang tak percaya dek akal. Ini khas nak bantu jer, bukan pakej sebenar. Jangan terkejut pula bila tahu tawaran yang saya nak berikan ini. Baca habis, baru terkejut tengok pakej.

ADAKAH ANDA MENJALANKAN PERNIAGAAN INI?

  • Usahawan Pasar Malam
  • Usahawan Buku
  • Usahawan Kedai Makan
  • Usahawan Kedai Runcit
  • Usahawan Kedai Dobi
  • Usahawan Dropship
  • Usahawan 'Online Jer'
  • UsahawanTani
  • Usahawan dan usahawan (macam-macam lagi)
  • Usahawan Part-Time jer (Surirumah)

TAK KIRA ANDA BISNES APA,
SEMUANYA MESTI PUNYAI LAMAN WEB

INI HASIL RANKING LAMAN WEB YANG KAMI BINA DI CARIAN GOOGLE

Alhamdulillah, ini antara web yang kami bina dan mendapat ranking TOP 5 dalam carian GOOGLE (Nov 2017). Bila ranking pada kedudukan di atas, maka prospek mudah menjumpai bisnes anda dan menjadi tumpuan prospek untuk terus layari web tersebut. Kami amat menekankan keputusan akhir bahawa kami berjaya menempatkan laman web yang dibina pada kedudukan terbaik dunia. Inilah yang ramai pemilik laman web kehendaki kan.


MANFAAT LAMAN WEB UNTUK PERNIAGAAN

Sebab? Dengan Laman Web:

  1. Mampu mengembangkan perniagaan secara global
  2. Pelanggan 'nampak' perniagaan anda di alam maya
  3. Pelanggan lebih yakin dengan perniagaan dijalankan
  4. Bila dah yakin, mudah mereka nak membeli

CHOP! ANDA PERLU TAHU TEKNIKEL DAN ISTILAH LAMAN WEB NI, UNTUK KEFAHAMAN YA

Memiliki laman web sendiri.. anda kena andai begini... macam anda Sewa Rumah.

Bila kita sewa rumah, yg pasti..kita dapat 1. Rumah, 2. Alamat Rumah. Dalam rumah tu kita akan isi dan hias pelbagai kelengkapan dan perabot. Benarkan. Dan bila org tanya kita tinggal dimana pasti kita jawap ringkas jer, namum bila nak ajak datang rumah pasti kita akan beri alamat lengkap rumah sewa kita tu kan.

Bila kita sewa rumah pasti kena bayar sewanya. Sebulan sekali bayar. Cuma alamat kita tak bayar la. Dan ada rumah sewa spt flat, apartmen, kondo pasti kena bayar service caj. Tgk kemudahan la yg diberi.

 

Sekarang kita kembali pasal laman web ya.

Laman web adalah tapak utk kita masukan infomasi produk/servis kita. Sebelum kita nak isi dalam, kena sewa 'perumah laman web ni" juga seperti rumah sewa. Dah bayar sewa, baru boleh masuk dan hiaskan laman web tu. Jadi memang ada kos sewa perumah ni...istilah web dipanggil HOSTING

.Biasanya hosting ni ikut saiz kapasiti berapa banyak info yg boleh kita isi dalam rumah tu.

Lagi besar Hosting pasti caj sewa pun lebih mahal...rumah sewa flat lebih murah berbanding sewa kondo kan yang boleh isi banyak perabot tu.

Ok, rumah untuk web dah ada. Alamat laman web pula.

Yang ni kita kena beli. Aik, alamat rumah kena beli? Betul, dalam dunia internet, rumah HOSTING kena sewa, ALAMAT pula kena beli.

Bila dah beli alamat untuk web, maka ia akan sah jadi milik kita. Dan alamat ni kita kena renew setiap tahun. 


Alamat ni dinamakan DOMAIN. Yang orang sebut 'WWW' dot tu la...

Dot domain banyak ya, cuma yang biasa diguna dalam umum adalah 'DotCom'. Sesuai untuk semua perniagaan.

Jadi, untuk miliki sebuah laman web, kita kena ada HOSTING dan DOMAIN.


APA YANG BAKAL ANDA DAPAT DALAM LAMAN WEB NANTI?

SISTEM BISNES


Mengembang bisnes e-Digital

SISTEM TEMPAHAN ONLINE


Borang tempahan​

SISTEM PAPARAN 'FRIENDLY'


Kesesuaian paparan pada smartphone

SISTEM ENJIN CARIAN


Senarai carian di Google 

KEMASKINI REAL-TIME


'Save' dalam server. Terus 'update'

EXCHANGE LINK


Dengan web kami


PROJEK YANG DAH SIAP

CONTOH LAMAN WEB YANG DAH SIAP

 


TESTIMONI PELANGGAN KAMI

"Terima kasih web serbukgamarab.com dah siap dibina.
Alhamdulillah saya sangat berpuas hati dengan hasil kerja tuan kamanusi..

InsyaAllah ada dua lagi web yang nak saya buat.
Sangat berpuashati, sanggup melayan kerenah saya yang cerewet hihi"



PAKEJ MENGEJUT! 

 

TAWARAN BUAT LAMAN WEB BISNES MINISITE

 


LAMAN WEB DENGAN PAKEJ KHAS UNTUK ANDA

PAKEJ INI MENGANDUNGI:

Hosting Sendiri


Mengikut storan yang dipilih

Domain Percuma


dot Com (Tahun pertama)

Auto Paparan


Smartphone (Mobile responsive)

Bandwith


Mengikut pakej

Percuma* 30 hari


Caj RM10/kemaskini-kini Percuma 30hari

Khidmat nasihat


Secara personal untuk anda

Had gambar


Banyak mengikut pakej hosting

Copywritting


Kami sediakan untuk anda


PILIHAN PAKEJ LAMAN WEB BISNES ANDA

BENTUK LAMAN WEB YANG KESEMUA PAKEJ INI ADALAH:

 

APA ITU MINISITES?

Minisites adalah suatu jenis laman web di mana laman web perniagaan/syarikat menawarkan maklumat tentang satu produk atau kumpulan produk tertentu. 
Biasanya, minisites dipertingkatkan oleh pelbagai kandungan multimedia yang menarik, sistem laman web seperti tempahan online dan teknik pasaran tetap 'niche market'.
Minisites fokus kepada tawaran produk/ servis itu sahaja pada masa itu dan ini memudahkan emosi pelanggan untuk terus membeli secara online.


PAKEJ PREMIUM


ANDA INGIN KAMI TERANGKAN LANJUT?

Sila daftar pada borang khidmat nasihat PERCUMA

PENDAFTARAN UNTUK KHIDMAT NASIHAT PERCUMA MENGENAI LAMAN WEB

* indicates required

TAK PERCAYA DENGAN HARGA PAKEJ KAMI?

Percayalah, ini keajiban berlaku dalam 2018 ni

Memang la anda tak percaya. Saya pun tak percaya pada mulanya saya nak beri tawaran ini. Sebab macam-macam alasan yang saya alami dalam membina laman web pelanggan sebelum ni. 

Tak pe. Nilai Pakej hanya servis saya edit-edit bersama 'robot-robot' saya. Ambil upah sikit-sikit je  ni. Bukan nya selalu tawaran sebegini ya.

Jadi kena dapatkan sekarang, sebab caj sebenar bina laman web hampir-hampir RM1000 ya. Ni anda dah jimat sangat. Peluang dah ada untuk anda miliki laman web, jangan persiakan nya ya.

Terus je daftar untuk tempahan ya

 

CEPAT! BERTINDAK SEKARANG

DIURUS OLEH


KEMBANGKAN BISNES MELALUI INTERNET
 

T'MAZA ENTERPRISE (TR0076868-D)

No A-4-1 Blok A Putra Walk, Jalan PP 25, Taman Pinggiran Putra, 43400 Seri Kembangan, Selangor

SEBARANG PERTANYAAN PANTAS, SILA WHATSAPP KAMI

KLIK>> Saya Nak Tahu Servis web